Kartonplaszt műanyag száras

 

artabla-keszites-kartonplaszt-alapanyagu-artablak
Zöldség- és gyümölcskereskedésekben használatos műanyag (kartonplaszt) ártábla, matt fekete írófelülettel bel- és kültéri használatra, iskolai és folyékony krétával is írható.

 

Kartonplaszt fémszáras

 

artabla-keszites-kartonplaszt-alapanyagu-femszaras-artablak
Zöldség- és gyümölcskereskedésekben használatos műanyag (kartonplaszt) ártábla, matt fekete írófelülettel bel- és kültéri használatra, iskolai krétával írható.

 

Kartonplaszt csiptetős

 

artabla-keszites-kartonplaszt-alapanyagu-csiptetos-artablak
Zöldség-gyümölcskereskedésekben használatos műanyag (kartonplaszt) ártábla matt fekete írófelülettel bel – és kültéri használatra, iskolai krétával írható.

 

Kartonplaszt akasztós

 

artabla-keszites-kartonplaszt-alapanyagu-akasztos-artablak
Zöldség-gyümölcskereskedésekben használatos műanyag (kartonplaszt) ártábla matt fekete írófelülettel bel – és kültéri használatra, iskolai krétával és folyékony krétával írható.

 

PVC alapú csiptetős

 

artabla-keszites-pvc-alapanyagu-csiptetos-artablak
Víztiszta PVC alapúanyagú, csiptetővel ellátott ártáblák. A táblák táblafilccel, alkoholos filccel, táblakrétával és folyékony krétával is írható. Könnyen kezelhetőek és bármire csiptethetőek.

 

KÉPES

 

gyümölcsös-ártábla-készítés
Zöldség- és gyümölcskereskedésekben használatos műanyag (kartonplaszt) ártábla, matt fekete írófelülettel és képpel bel- és kültéri használatra, iskolai krétával írható.

 

PALÁNTA ÁRTÁBLA

 

palánta ártábla
Kétféle méretben kapható ártábla palántákhoz.