Vásárlás folyamata és felhasználási feltételek

Rendelését leadhatja honlapunkon a https://www.artablakeszites.hu oldalon. Amennyiben egyedi igénye van, esetleg segítségre lenne szüksége a rendelése leadásához, írhat nekünk az artabla@artablakeszites.hu címre és felkereshet minket telefonon a 20/9953537 számon.

Honlapunkon a hét minden napján leadhatja rendelését a felület jobb oldalán található megrendelés gombok valamelyikén. Kérjük, figyelmesen töltsön ki minden adatot. Rendelés bármilyen mennyiségben és összegben leadható. A szállítást Magyarország határain belül biztosítani.

A sikeresen leadott rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre, ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg, amelyet rendszeresen ellenőriz.

Előre utalás kérése esetén külön e-mailt küldünk, amely tartalmazza cégünk bankszámlaszámát és az átutalandó összeget, valamint a teljesítés várható dátumát.

A feltüntetett árak bruttóban vannak megadva, cégünk alanyi adómentes.

A szállítást a Magyar Posta Zrt. csomagküldőjén keresztül biztosítjuk.

Rendelés feldolgozási ideje

A megrendelt termékek feldolgozása rendelésenként különbözik. A szállítási idő függhet a leadott rendelés mennyiségétől, illetve az egyéni rendelések megtervezési idejétől. Normál megrendelés* esetén a kiszállítási idő 3-7 munkanap. Személyes átvétel kérése esetén az átvétel időpontját előre egyeztetjük ügyfeleinkkel.

(*normál megrendelés: honlapon közzétett és raktárkészleten lévő termékek 5 munkanapon belül történő szállítása, amelybe állami ünnepnap nem tartozik)

E-mail megválaszolásának ideje: 24 órán belül.

Szállítási díjak

Leadott rendelését lehetősége van utánvéttel és személyes átvétellel kérni.

Személyes átvétel a Budapesti Nagybani Piacon előre egyeztetett időpontban ingyenes.

Normál postai csomagként utánvéttel 2600 Ft postaköltséggel, különleges esetben (pl. nagyméretű vagy súlyú csomag) ettől eltérő lehet.

Elállási jog

A megrendelt termékeket a rendelő minden esetben köteles átvenni. A termék átvételétől számított 14 naptári napon belül élhet elállási jogával. (Irányadó: 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet.) Amennyiben kifogása lenne a kiszállított termékkel kapcsolatban, kérjük, haladéktalanul, még a kiszállítás napján jelezze azt felénk a 20/9953537 telefonszámon. A szállítási díj minden esetben a vásárlót terheli még akkor is, ha a vásárló a megvásárolt terméket valamilyen okból nem veszi át.

Amennyiben a csomag sérülten érkezne: Kérjük, jegyzőkönyveztesse a Magyar Posta Zrt. ügyfélszolgálatán, valamint jelezze felénk az artabla@artablakeszites.hu e-mail címre a jegyzőkönyvezés számával.

Megjegyzés rovat

Kérjük, minden olyan információt és észrevételt írjon le, ami Ön szerint fontos lehet számunkra.